Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

In 4 stappen naar positiebepaling

 -
Is er een bestaande WLAN-infrastructuur?
De basisvoorwaarde voor WLAN-positionering is een WLAN-infrastructuur. Als deze nog niet aanwezig is, zijn wij ook hier uw contactpersoon. Wij bieden u graag WLAN-planning aan met een focus op WLAN-positionering.
 -
Zijn de vereisten voor de WLAN-infrastructuur vervuld?
In tegenstelling tot bijvoorbeeld WLAN-planning op basis van Voice-Over-IP moet voor een zo nauwkeurig mogelijke WLAN-positionering zogenaamde WLAN-triangulatie worden toegepast. Dit betekent dat vanaf elk apparaat op elke locatie altijd minstens drie access points bereikbaar moeten zijn. Als u niet zeker weet of uw bestaande WLAN-infrastructuur aan deze speciale eisen voldoet, bieden wij u graag een WLAN-referentiemeting aan.
 -
Rust uw personeel en middelen uit met de juiste hardware
De tweede stap is het uitrusten van uw personeel of uw assets met de juiste hardware. Natuurlijk kunt u ook speciaal geconfigureerde smartphones of tablets gebruiken voor WLAN-plaatsbepaling. De best mogelijke nauwkeurigheid en een reeks functies die perfect zijn afgestemd op de desbetreffende situatie (bv. dodemansalarm) kunnen echter alleen worden gegarandeerd met speciale hardware.
 -
Inbedrijfstelling van de WLAN-positiebepaling en verdere procedure
Zodra aan alle vereisten is voldaan, kunt u uw WLAN-positionering in gebruik nemen. Nu kunt u medewerkers en andere personen en uw activa in real time lokaliseren en andere gegevens, zoals knelpunten in productiehallen, verzamelen en analyseren. Deze analyses kunnen u waardevolle informatie opleveren voor interne procesoptimalisatie.