ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT consulting Keulen: Professioneel door specialisatie

EnBITCon GmbH is een jong en dynamisch team dat sinds 2014 bestaat en beschikt over een brede pool van IT-professionals. Als aanbieder van IT-advies in Keulen implementeren wij zeer veilige en redundante IT-infrastructuren en IT-processen in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Met onze IT-diensten bereikt u het hoogste niveau van professionaliteit, effectiviteit en cyberveiligheid voor uw bedrijf op de markt - individueel aangepast aan uw behoeften door onze IT-consultancy in Keulen.

✅ Kwaliteit
✅ Hedendaagse knowhow
✅ Vertrouwen via vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

EnBITCon GmbH: Individuele IT-consultant in Keulen met transparante werkprocessen

Vanaf het begin hebben wij besloten ons als IT-consultants in Keulen te specialiseren in geselecteerde vakgebieden. Door onze duidelijke focus op de segmenten IT beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT projectmanagement zijn wij in staat om individuele IT concepten tot in het kleinste detail en optimaal afgestemd op uw bedrijf te ontwikkelen. Wanneer u IT consulting boekt bij EnBITCon GmbH in Keulen, komen we samen met u in een proces dat bestaat uit vier stappen:

 -
Uw uitgangspositie begrijpen

Als IT-consultants in Keulen begrijpen we eerst uw bedrijf, uw uitgangssituatie en uw doelstellingen met betrekking tot de IT-infrastructuur.

 -
Optimalisaties vaststellen

In de tweede stap gaan we al zeer geïndividualiseerd te werk: dankzij onze expertise als IT-adviesbureau in Keulen kunnen we het optimalisatiepotentieel analyseren en ontdekken.

 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen

De implementatie van de optimalisatiemogelijkheden kan pas plaatsvinden zodra u akkoord gaat met het concept. Om de door ons voorgestelde IT-processen optimaal af te stemmen op uw bedrijfsbudget, berekenen wij als IT-managementadviesbureau in Keulen een investeringsplan.

 -
Productief werken

Zodra de door ons voorgestelde optimalisaties en het investeringsplan van uw kant zijn goedgekeurd of aangepast, begint het werk. Om voor beide partijen productief te kunnen werken, wijzen wij u een centrale contactpersoon voor IT-consultancy in Keulen toe. Alle informatie of verzoeken van uw kant die aan de contactpersoon worden doorgegeven, worden door onze IT-consultancy in Keulen uitgevoerd.

In plaats van een algemeen IT-adviesbureau in Keulen te boeken, kunt u ook zelf op zoek gaan naar IT-experts. Hoewel deze interne oplossing of een personeelsmanager die tijdelijk personeel aan je toewijst lagere investeringskosten met zich meebrengt, leert de ervaring dat je het meeste baat hebt bij een gespecialiseerd IT-adviesbureau in Keulen.

Omdat we over een netwerk beschikken en in de jaren sinds 2014 voor verschillende KMO's hebben gezorgd, hebben we toegang tot een grote personeelspool. Enerzijds stelt dit ons als uw IT-consultant in Keulen in staat om u elk gewenst aantal gespecialiseerde medewerkers ter beschikking te stellen, anderzijds zijn wij bedreven in het beheer van alle personele middelen die nodig zijn voor de IT-infrastructuur op een kostenefficiënte manier.

De centrale contactpersoon van ons IT-adviesbureau in Keulen maakt zich ook vertrouwd met uw bedrijf en kan zich snel inleven in het project. Dit zorgt voor communicatie op ooghoogte. Meer informatie over de voordelen van de IT-diensten van EnBITCon GmbH vindt u op onze pagina IT-systeemhuis Keulen.

Voor alle in de bovenstaande opsomming beschreven stappen van ons proces beschikken wij als groot en professioneel IT-adviesbureau in Keulen over de juiste technologieën. In elk van onze IT-focusgebieden garanderen wij u uitgebreide analyses, zoals bijvoorbeeld bij het continue Beheer van de kwetsbaarheid via het innovatieve systeem van Greenbones GSM.

Wat is de focus van het werk van ons IT-adviesbureau in Keulen?

Bepaalde zwaartepunten en frequente IT-diensten van onze IT-consultancy in Keulen zijn afgeleid van de specialistische segmenten IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectbeheer:

 -
Beheerde IT-diensten

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) staan voortdurend voor de uitdaging hun bedrijfsprocessen zo doeltreffend mogelijk te organiseren en zo hun concurrentievermogen veilig te stellen. Dit omvat bijna altijd het gebruik van IT. Hoe groot uw bedrijf ook is - voor elk IT-proces vindt u alleen met veel moeite de juiste expert.

 -
IT-beveiliging

Als u uw informatietechnologie onvoldoende beschermt, kan dit "gevoel" omslaan in bittere ernst. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel openbaar wordt gemaakt, is de minste van uw zorgen.

 -
Industrial-Security

Industrie 4.0 en de verschuiving naar "slimme fabrieken" biedt de Duitse industrie ongekende mogelijkheden, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt de modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
Beheer van de kwetsbaarheid

Kwetsbaarheidsbeheer voorkomt in de eerste plaats de exploitatie van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Zij zijn een van de meest gebruikte manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan zowel verouderd zijn als defecte of onvoldoende geconfigureerde hardware- of softwarecomponenten.

 -
IT-infrastructuur

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering heeft van IT-oplossingen. EnBITCon kiest precies deze aanpak. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds meer bepalende rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WLAN-oplossingen

Wie heeft dit niet meegemaakt? Een onvoorzichtige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend bij kruislings gelegde kabelverbindingen. Niet zelden wordt het leggen zelf een grote uitdaging, want de gevolgen zijn uitgebreide boringen en tal van dure netwerkcomponenten.

De aandachtspunten bevatten verdere diensten. Om u een indruk te geven van ons precieze werk: Als u één expert opdracht geeft om uw IT-infrastructuur uit te breiden met extra dataservers, houdt hij of zij misschien niet het grote geheel voor ogen.

Aangezien ons IT-adviesbureau in Keulen toegang heeft tot gecertificeerde specialisten voor elk gebied van de IT en zelf over de nodige ervaring beschikt, weten we heel goed dat de aankoop van nieuwe componenten vaak nieuwe veiligheidslacunes creëert. Daarom bieden wij als uw IT-consultant in Keulen een holistische service en controleren wij de IT-infrastructuur na uitbreiding opnieuw op zwakke punten om de veiligheidstekorten weg te werken, bijvoorbeeld door de juiste configuratie van nieuwe hardwarecomponenten.

Op de pagina IT Service Provider Keulen gaan we dieper in op de in de lijst genoemde aandachtspunten van onze IT consulting in Keulen. Veel plezier bij het doorbladeren van onze website!


IT Consulting Keulen - De experts van EnBITCon GmbH staan tot uw dienst.

iesdiensten in Keulen en omgeving. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op! We zullen zo snel mogelijk reageren en kijken uit naar nieuwe ervaringen.

Wij hebben bijzonder veel ervaring met de ontwikkeling van individuele IT-oplossingen voor industriële klanten, die wij als IT-consultants in Keulen hebben kunnen helpen om de weg naar Industrie 4.0 veilig en krachtig vorm te geven.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen