Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT consulting Keulen: Professioneel door specialisatie

EnBITCon GmbH is een jong en dynamisch team dat sinds 2014 bestaat en toegang heeft tot een brede pool van IT-professionals. Als aanbieder van IT-consulting in Keulen implementeren wij zeer veilige en redundante IT-infrastructuren en -processen in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Met onze IT-diensten bereikt u het hoogste niveau van professionaliteit, effectiviteit en cyberveiligheid voor uw bedrijf op de markt - individueel aangepast aan uw behoeften door onze IT-consultancy in Keulen.

Kwaliteit
✅ Up-to-date knowhow
✅ Vertrouwen door vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

EnBITCon GmbH: Individuele IT-consultant in Keulen met transparante werkprocessen

Al bij de oprichting hebben wij besloten om ons als IT-consultants in Keulen te specialiseren in geselecteerde vakgebieden. Door onze duidelijke focus op de segmenten IT-veiligheid, wireless LAN, OT/industriële veiligheid en IT-projectmanagement zijn wij in staat om individuele IT-concepten tot in het kleinste detail en optimaal afgestemd op uw bedrijf te ontwikkelen. Wanneer u IT consulting boekt bij EnBITCon GmbH in Keulen, komen we samen met u in een proces dat bestaat uit vier stappen:

 -
Uw uitgangspositie begrijpen

Als IT-consultants in Keulen begrijpen we eerst uw bedrijf, uw uitgangssituatie en uw doelstellingen met betrekking tot de IT-infrastructuur.

 -
Optimalisaties vaststellen

In de tweede stap gaan we al zeer geïndividualiseerd te werk: dankzij onze expertise als IT-adviesbureau in Keulen kunnen we het optimalisatiepotentieel analyseren en ontdekken.

 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen

De implementatie van de optimalisatiemogelijkheden kan pas plaatsvinden zodra u akkoord gaat met het concept. Om de door ons voorgestelde IT-processen optimaal af te stemmen op uw bedrijfsbudget, berekenen wij als IT-managementadviesbureau in Keulen een investeringsplan.

 -
Productief werken

Zodra de door ons voorgestelde optimalisaties en het investeringsplan van uw kant zijn goedgekeurd of aangepast, begint het werk. Om voor beide partijen productief te kunnen werken, wijzen wij u een centrale contactpersoon voor IT-consultancy in Keulen toe. Alle informatie of verzoeken van uw kant die aan de contactpersoon worden doorgegeven, worden door onze IT-consultancy in Keulen uitgevoerd.

In plaats van een algemeen IT-adviesbureau in Keulen te boeken, kunt u ook zelf op zoek gaan naar IT-experts. Hoewel deze interne oplossing of een personeelsmanager die tijdelijk personeel aan je toewijst lagere investeringskosten met zich meebrengt, leert de ervaring dat je het meeste baat hebt bij een gespecialiseerd IT-adviesbureau in Keulen.

Omdat we een netwerk hebben en in de jaren sinds 2014 verschillende KMO's hebben ondersteund, hebben we toegang tot een grote pool van personeel. Enerzijds stelt dit ons als uw IT-consultant in Keulen in staat u elk gewenst aantal gespecialiseerde medewerkers ter beschikking te stellen, anderzijds zijn wij bedreven in het kostenefficiënt beheren van alle personele middelen die nodig zijn voor de IT-infrastructuur.

De centrale contactpersoon van onze IT consultancy in Keulen maakt zich bovendien vertrouwd met uw bedrijf en kan zich snel inleven in het project. Dit zorgt voor communicatie op ooghoogte. Meer informatie over de voordelen van de IT-diensten van EnBITCon GmbH vindt u op onze website  IT-systeemhuis in Keulen .

Als een groot en professioneel IT-adviesbureau in Keulen, hebben we de juiste technologieën voor alle stappen van ons proces beschreven in de bovenstaande lijst. In elk van onze IT-focusgebieden garanderen wij u uitgebreide analyses, zoals bijvoorbeeld bij de continue beheer van kwetsbaarheden door het innovatieve systeem van Greenbones GSM.

Wat zijn de zwaartepunten van het werk van onze IT-consultancy in Keulen?

Bepaalde zwaartepunten en frequente IT-diensten van onze IT-consultancy in Keulen zijn afgeleid van de specialistische segmenten IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectbeheer:

 -
Beheerde IT-services

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) staat voortdurend voor de uitdaging om bedrijfsprocessen zo effectief mogelijk in te richten en zo de concurrentiepositie te waarborgen. Daarbij is bijna altijd de inzet van ICT inbegrepen. Hoe groot uw bedrijf ook is, het zal uiterst moeilijk zijn om voor elk IT-proces de juiste expert te vinden.

 -
IT beveiliging

Als u uw informatietechnologie niet voldoende beschermt, kan dit "gevoel" zeer ernstig worden. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel gepubliceerd kan worden, is het minste van het kwaad.

 -
Industriële beveiliging

Industrie 4.0 en de omschakeling naar "slimme fabrieken" bieden ongekende mogelijkheden voor de Duitse industrie, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
beheer van kwetsbaarheden

Vulnerability management voorkomt vooral het uitbuiten van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Ze zijn een van de meest gebruikelijke manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan een verouderde, defecte of onvoldoende geconfigureerde hard- of softwarecomponent zijn.

 -
IT-infrastructuur

Voor een bedrijf is het belangrijk dat de IT-dienstverlener innovatief omgaat met IT-oplossingen. Daarom volgt EnBITCon precies deze aanpak. Niet alleen worden de hedendaagse eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds belangrijkere rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WiFi-oplossingen

Wie kent dat niet? Een onzorgvuldige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend als het gaat om kruislings gelegde kabelverbindingen. Het is niet ongebruikelijk dat het leggen zelf een grote uitdaging wordt, aangezien de gevolgen complexe boringen en tal van netwerkcomponenten zijn die duur zijn in aanschaf.

De aandachtspunten bevatten verdere diensten. Om u een indruk te geven van ons precieze werk: Als u één expert opdracht geeft om uw IT-infrastructuur uit te breiden met extra dataservers, houdt hij of zij misschien niet het grote geheel voor ogen.

Aangezien ons IT-adviesbureau in Keulen toegang heeft tot gecertificeerde experts voor elk onderdeel van de IT en zelf over de nodige ervaring beschikt, weten we heel goed dat de aankoop van nieuwe componenten vaak nieuwe veiligheidslekken creëert. Daarom bieden wij als uw IT-consultant in Keulen een holistische service en controleren wij de IT-infrastructuur na uitbreiding opnieuw op zwakke punten om de veiligheidstekorten weg te werken door bijvoorbeeld nieuwe hardwarecomponenten correct te configureren.

Op de pagina IT-dienstverlener Keulen gaan we dieper in op de in de lijst genoemde aandachtspunten van onze IT-consultancy in Keulen. Veel plezier bij het bekijken van onze website!


IT Consulting Keulen - De experts van EnBITCon GmbH staan tot uw beschikking.

Wij adviseren en ondersteunen u en uw bedrijf graag met onze IT consulting in Keulen en omgeving. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via contact opnemen ! Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden en verheugen ons op nieuwe ervaringen.

Wij beschikken over een bijzonder grote schat aan ervaring in de ontwikkeling van individuele IT-oplossingen voor industriële klanten, die wij als IT-consultants in Keulen hebben kunnen helpen om de weg naar Industrie 4.0 veilig en efficiënt vorm te geven.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen