Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen naar het perfecte netwerk

 -
Samen uw doel begrijpen
Allereerst moet in een gesprek duidelijk worden waar uw focus ligt en welke voorwaarden er bestaan of zullen bestaan. Worden er bijvoorbeeld nieuwe IT-diensten geïmplementeerd die meer bandbreedte vereisen? Deze vragen zullen wij samen met u verduidelijken.
 -
Analyse van uw bestaande netwerkomgeving
In de tweede stap richten wij ons op de analyse van de verzamelde gegevens en, indien nodig, een eigen meting van uw netwerkinfrastructuur. Op basis van deze verzamelde en geanalyseerde gegevens kan uw nieuwe netwerkinfrastructuur worden gepland.
 -
Instelling en configuratie
Rekening houdend met de voorgaande stappen kan uw nieuwe netwerkinfrastructuur nu door onze technici worden opgezet en geconfigureerd. Daarbij streven we er steeds naar om de eventuele onbereikbaarheid zo laag mogelijk te houden. Mocht u niet in staat zijn om een tijdslot tijdens de week te voorzien, dan kan de installatie op uw verzoek ook in een weekend worden uitgevoerd.
 -
Uw netwerk is nu operationeel
Na een testfase en meting is uw nieuwe netwerkinfrastructuur operationeel. Uiteraard staan onze experts nog enige tijd tot uw beschikking voor eventuele ondersteuning in een vroeg stadium. Als u dat wenst, kan ons supportteam ook de monitoring en het beheer voor u overnemen (zie Managed Services).