Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT-infrastructuur - flexibele oplossingen uit één hand

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering van IT-oplossingen heeft. Dat is waarom EnBITCon precies deze aanpak hanteert. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds grotere rol bij het vormgeven van IT-oplossingen. Daarom zijn de IT infrastructuur oplossingen van EnBITCon te allen tijde schaalbaar en dus geschikt voor de eisen van morgen.

Als u uw eigen infrastructuur wilt uitbreiden, vertrouwen wij op IT infrastructuur componenten van Fortinet, Ruckus en Arista. De netwerkcomponenten van deze fabrikanten zijn krachtig, stabiel en gemakkelijk schaalbaar.

Als u wel infrastructuurcomponenten hebt, maar geen snelle verbinding met het internet, kunt u ook een "parkeerplaats" voor uw componenten huren in ons datacenter. Desgewenst kunnen wij ook de installatie, de monitoring en het onderhoud van uw componenten verzorgen.

Tijdsbesparing
Beveiliging
Geldbesparing
 -
Netwerk
Wilt u uw eigen netwerkinfrastructuur uitbreiden, dan vindt u hier informatie over diverse oplossingen van de fabrikanten Fortinet, Ruckus en Arista.
 -
Datacenter
Wilt u profiteren van de voordelen van een hoog beschikbare datacenterinfrastructuur zonder de verantwoordelijkheid voor de bediening van de hardware uit handen te geven? Wij bieden u zowel een ruimte voor uw hardware als monitoring en onderhoud.
 -
Microsoft Azure Peering Service en DE-CIX
Of het nu gaat om de klassieke Office 365, maar ook om gevirtualiseerde diensten in Microsoft Azure - ongeacht of ze door u of door andere providers worden beheerd.
Lorem ipsum - Lorem ipsum dolor sit amet.
Dell Server
De servers van Dell zijn een technologische krachtpatser die zelfs de meest veeleisende werklasten aankan. Ze kunnen een schaalbare infrastructuur bieden met één, twee of vier sockets.
Lorem ipsum, Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum - Lorem ipsum dolor sit amet.
Dell Storage
De oplossingen van Dell bieden voortdurend moderne storage voor moderne vereisten. De oplossingen voor gegevensopslag gaan verder dan alleen het opslaan van gegevens. Ze maken een slimme infrastructuur voor intelligent gegevensbeheer mogelijk.
Lorem ipsum, Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum - Lorem ipsum dolor sit amet.
Dell Client
Verbeter uw virtuele werkplek met Dell clients. Ze vormen een innovatieve oplossing die beveiliging en veelzijdigheid biedt voor digitale werkplekken. Ze bieden ook een slimmere gebruikerservaring en eenvoudiger IT-beheer.
Lorem ipsum, Lorem ipsum dolor sit amet.
Verzeker u van een gratis consult van de expert!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen