Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT-infrastructuur - flexibele oplossingen uit één hand

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering van IT-oplossingen heeft. Dat is waarom EnBITCon precies deze aanpak hanteert. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds grotere rol bij het vormgeven van IT-oplossingen. Daarom zijn de IT infrastructuur oplossingen van EnBITCon te allen tijde schaalbaar en dus geschikt voor de eisen van morgen.

Als u uw eigen infrastructuur wilt uitbreiden, vertrouwen wij op IT infrastructuur componenten van Fortinet, Ruckus en Arista. De netwerkcomponenten van deze fabrikanten zijn krachtig, stabiel en gemakkelijk schaalbaar.

Als u wel infrastructuurcomponenten hebt, maar geen snelle verbinding met het internet, kunt u ook een "parkeerplaats" voor uw componenten huren in ons datacenter. Desgewenst kunnen wij ook de installatie, de monitoring en het onderhoud van uw componenten verzorgen.

Ervaren en gecertificeerde technici
Deskundig en objectief advies van een specialist
Internationale projectervaring
Uitvoering van ondersteuning en professionele
 -
netwerk
Wilt u uw eigen netwerkinfrastructuur uitbreiden, dan vindt u hier informatie over diverse oplossingen van de fabrikanten Fortinet, Ruckus en Arista.
 -
datacenter
Wilt u profiteren van de voordelen van een hoog beschikbare datacenterinfrastructuur zonder de verantwoordelijkheid voor de bediening van de hardware uit handen te geven? Wij bieden u zowel een ruimte voor uw hardware als monitoring en onderhoud.
 -
Microsoft Azure Peering Service und DE-CIX
Sei es das klassische Office 365, aber auch virtualisierte Dienste in Microsoft Azure – egal ob diese von Ihnen selbst oder von anderen Providern betrieben werden.
Lorem ipsum - Lorem ipsum dolor sit amet.
Dell Server
Die Server von Dell sind eine technologische Spitzenleistung, die selbst die anspruchsvollsten Workloads bewältigen können. Sie können eine skalierbare Infrastruktur mit einem, zwei oder vier Sockeln bereit stellen.
Lorem ipsum, Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum - Lorem ipsum dolor sit amet.
Dell Storage
Die Lösungen von Dell bieten kontinuierlich modernes Storage für moderne Anforderungen. Die Daten-Storage-Lösungen gehen über das einfache Speichern von Daten hinaus. Mit ihnen ist eine smarte Infrastruktur für intelligentes Datenmanagement möglich.
Lorem ipsum, Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum - Lorem ipsum dolor sit amet.
Dell Client
Mit den Clients von Dell verbessern Sie Ihren virtuellen Arbeitsplatz. Sie sind eine innovative Lösung, die Sicherheit und Vielseitigkeit für digitale Arbeitsplätze bietet. Außerdem bieten sie ein intelligenteres Nutzerlebnis und ein einfacheres IT-Management.
Lorem ipsum, Lorem ipsum dolor sit amet.
Verzeker u van een gratis consult van de expert!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen