ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT-infrastructuur - flexibele oplossingen uit één hand

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering heeft van IT-oplossingen. EnBITCon kiest juist voor deze aanpak. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook de blik op de toekomst speelt een steeds bepalender rol bij het vormgeven van IT-oplossingen. Daarom zijn de IT-infrastructuur oplossingen van EnBITCon te allen tijde schaalbaar en dus nog steeds geschikt om aan de eisen van morgen te voldoen.

Als u uw eigen infrastructuur wilt uitbreiden, vertrouwen wij op IT-infrastructuur componenten van Fortinet, Ruckus en Arista. De netwerkcomponenten van deze fabrikanten zijn performant, stabiel en gemakkelijk schaalbaar.

Indien u wel infrastructuurcomponenten heeft, maar geen snelle verbinding met het internet, kunt u ook een "parkeerplaats" voor uw componenten huren in ons datacenter. Desgewenst kunnen wij ook de installatie, de monitoring en het onderhoud van uw componenten verzorgen.

Ervaren en gecertificeerde technici
Deskundig en objectief advies van een specialist
Internationale projectervaring
Uitvoering van ondersteuning en professionele
 -
Netwerk
Wilt u uw eigen netwerkinfrastructuur uitbreiden, dan vindt u hier informatie over diverse oplossingen van de fabrikanten Fortinet, Ruckus en Arista.
 -
Datacentrum
Wilt u profiteren van de voordelen van een hoog beschikbare datacenterinfrastructuur zonder de verantwoordelijkheid voor de bediening van de hardware uit handen te geven? Wij bieden u zowel een ruimte voor uw hardware als monitoring en onderhoud.
Verzeker u van een gratis consult van de expert!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen