Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Betrouwbare IT-dienstverlener in Bonn

IT speelt een belangrijke rol bij de efficiënte organisatie van bedrijfsprocessen en het creëren of behouden van concurrentievermogen. Het is mogelijk externe IT-experts te boeken om met hun hulp de gewenste IT-processen in het bedrijf te implementeren. Zonder eerdere ervaring en marktkennis is het echter moeilijk om direct de juiste experts te vinden. Daarom is het zinvol het werk uit te besteden aan een ervaren en gespecialiseerde dienstverlener die bedrijven holistisch adviseert. Deze IT-dienstverlener in Bonn zijn wij, EnBITCon GmbH.

✅ Kwaliteit
✅ Up-to-date knowhow
✅ Vertrouwen door vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

Gespecialiseerde IT-dienstverlening in Bonn

Als gespecialiseerde IT-dienstverlener in Bonn richten wij ons op het adviseren van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) over geselecteerde IT-diensten en het professioneel implementeren van diensten. Door onze ervaring, expertise en marktkennis op de volgende vakgebieden kunnen wij als IT-dienstverlener in Bonn de juiste experts vinden en aan uw bedrijf ter beschikking stellen:

  • IT-beveiliging
  • Draadloze LAN
  • OT/industriële veiligheid
  • IT-projectmanagement

Omdat wij een breed portfolio aan IT-diensten aanbieden, is het voor ons als IT-dienstverlener in Bonn mogelijk om een individueel dienstenpakket samen te stellen op basis van uw behoeften. Wij gebruiken een proces in vier stappen om er samen achter te komen welke diensten u nodig heeft.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 1: Begrijp uw uitgangssituatie

Om u als IT-dienstverlener in Bonn adequaat te kunnen adviseren, leren wij uw bedrijf kennen. Dit geeft ons een indruk van de werkprocessen, de apparatuur en andere gedetailleerde aspecten.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 2: optimalisaties identificeren

Zelfs terwijl wij uw bedrijf leren kennen om de uitgangssituatie te begrijpen, herkennen wij mogelijkheden voor optimalisatie. Wist u bijvoorbeeld dat de draadloze verbinding van individuele kantoren met het netwerk in grote gebouwen via een access point zelden de beste economische oplossing is en dat professionele  WLAN-planning in plaats daarvan zinvoller is?

Als IT-dienstverlener in Bonn herkennen wij bij EnBITCon GmbH dergelijke aspecten en delen deze met u. Door onze IT diensten in Bonn slaagt u er vaak niet alleen in de kosten te verlagen, maar ook de efficiëntie van operationele processen te verhogen.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 3: Maak een berekenbaar investeringsplan voor de IT-dienst in Bonn

Een belangrijk punt waarvoor sommige bedrijven terugdeinzen bij het inhuren van IT-dienstverleners is de noodzakelijke financiële investering. Bedrijven zeggen dat zij de diensten tegen lagere kosten kunnen leveren via interne structuren en eigen personeel.

Helaas weerspiegelt dit argument niet voldoende de realiteit op lange termijn. Enerzijds is het zonder een IT-dienstverlener in Bonn moeilijk om zelf personeel te vinden dat alle specialistische IT-gebieden bestrijkt; anderzijds beschikken deze medewerkers niet noodzakelijkerwijs over de nodige ervaring.

Als IT-dienstverlener in Bonn houden wij ons daarentegen dagelijks met geen andere taak bezig dan het adviseren van klanten over algemene IT-veiligheid, cyberveiligheid bij de digitale transformatie in de industrie (Industrie 4.0) en diverse andere kernthema's van deze tijd en het creëren van individuele IT-oplossingen voor deze bedrijven. Daarbij werken wij als IT-dienstverlener in Bonn vanaf het begin transparant en ontwikkelen wij een nauwkeurig berekenbaar investeringsplan, met behulp waarvan u vanuit uw perspectief een financieel aantrekkelijke IT-dienstverlening in Bonn kunt bepalen.

 -
IT-dienstverlener Bonn - productief en efficiënt werken

Het personeel dat wij ter beschikking stellen, voert voor u de gewenste IT-diensten uit. Dankzij onze grote pool van IT-specialisten kunt u er zeker van zijn dat er tijdens periodes van ziekte of vakantie te allen tijde voor vervanging wordt gezorgd en dat u er zeker van kunt zijn dat de IT-diensten in uw bedrijf probleemloos worden uitgevoerd.

Na de implementatie van een individuele IT-oplossing profiteert u op lange termijn van ons werk als uw IT-dienstverlener in Bonn. Zo is onze beheer van kwetsbaarheden uiterst effectief in het voorkomen van succesvolle aanvallen van cybercriminelen, waardoor u optimaal beschermd bent tegen storingen van uw IT-infrastructuur.

Overzicht: De focus van onze werkzaamheden als IT-dienstverlener in Bonn

Om een overzicht van onze gehele IT-dienstverlening in Bonn te kunnen geven, hebben wij onze werkzaamheden in verschillende zwaartepunten verdeeld. Meer informatie over deze zwaartepunten vindt u op onze pagina IT-systeemhuis in Bonn of u kunt via de volgende lijst naar de subpagina's navigeren:

 -
Beheerde IT-services

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) staat voortdurend voor de uitdaging om bedrijfsprocessen zo effectief mogelijk in te richten en zo de concurrentiepositie te waarborgen. Daarbij is bijna altijd de inzet van ICT inbegrepen. Hoe groot uw bedrijf ook is, het zal uiterst moeilijk zijn om voor elk IT-proces de juiste expert te vinden.

 -
IT beveiliging

Als u uw informatietechnologie niet voldoende beschermt, kan dit "gevoel" zeer ernstig worden. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel gepubliceerd kan worden, is het minste van het kwaad.

 -
industriële beveiliging

Industrie 4.0 en de omschakeling naar "slimme fabrieken" bieden ongekende mogelijkheden voor de Duitse industrie, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
beheer van kwetsbaarheden

Kwetsbaarheidsbeheer voorkomt in de eerste plaats de exploitatie van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Zij zijn een van de meest gebruikte manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan zowel verouderd zijn als defecte of onvoldoende geconfigureerde hardware- of softwarecomponenten.

 -
IT-infrastructuur

Voor een bedrijf is het belangrijk dat de IT-dienstverlener innovatief omgaat met IT-oplossingen. Daarom volgt EnBITCon precies deze aanpak. Niet alleen worden de hedendaagse eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds belangrijkere rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WiFi-oplossingen

Wie kent dat niet? Een onzorgvuldige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend als het gaat om kruislings gelegde kabelverbindingen. Het is niet ongebruikelijk dat het leggen zelf een grote uitdaging wordt, aangezien de gevolgen complexe boringen en tal van netwerkcomponenten zijn die duur zijn in aanschaf.

IT-dienstverlener Bonn - Wij staan voor u klaar.

Als IT-dienstverlener in Bonn zijn wij sinds 2014 gespecialiseerd op het gebied van IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectmanagement. Dit betekent dat wij u op deze gebieden advies op maat kunnen geven en diensten van de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via Contact.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen