ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Zuverlässiger IT-Dienstleister in Bonn

IT speelt een grote rol bij het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen en het creëren of behouden van concurrentievermogen. Het is mogelijk IT-experts extern te boeken om met hun hulp de gewenste IT-processen in het bedrijf te implementeren. Zonder ervaring en kennis van de markt is het echter moeilijk om direct de juiste experts te vinden. Daarom is het zinvol het werk uit te besteden aan een ervaren en gespecialiseerde dienstverlener die bedrijven holistisch adviseert. Deze IT-dienstverlener in Bonn zijn wij, EnBITCon GmbH.

✅ Kwaliteit
✅ Hedendaagse knowhow
✅ Vertrouwen via vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

Gespecialiseerde IT-dienst in Bonn

Als spezialisierter IT-Dienstleister in Bonn sind wir darauf ausgerichtet, kleine und mittelständische Unternehmen (KMU) in Bezug auf ausgewählte IT-Services zu beraten und Dienstleistungen professionell umzusetzen. Die Erfahrung, Fachkenntnis und Marktkenntnis in Bezug auf die nachstehenden Fachbereiche ermöglichen es uns als IT-Dienstleister in Bonn, die richtigen Experten zu finden und Ihrem Unternehmen zur Verfügung zu stellen:

  • IT-beveiliging
  • Draadloze LAN
  • OT/industriële veiligheid
  • IT-projectbeheer

Omdat wij een breed portfolio aan IT-diensten aanbieden, is het voor ons als IT-dienstverlener in Bonn mogelijk om een individueel dienstenpakket samen te stellen op basis van uw behoeften. In vier stappen zoeken wij samen uit welke diensten u nodig heeft.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 1: Begrijp uw uitgangssituatie

Om u als IT-dienstverlener in Bonn adequaat te kunnen adviseren, leren wij uw bedrijf kennen. Dit geeft ons een indruk van de werkprocessen, de apparatuur en andere gedetailleerde aspecten.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 2: optimalisaties identificeren

Zelfs terwijl wij uw bedrijf leren kennen om de uitgangssituatie te begrijpen, herkennen wij mogelijkheden voor optimalisatie. Wist u bijvoorbeeld dat de draadloze verbinding van individuele kantoren met het netwerk in grote gebouwen via een access point zelden de beste economische oplossing is en dat professionele WLAN-planning in plaats daarvan zinvoller is?

Als IT-dienstverlener in Bonn herkennen wij bij EnBITCon GmbH dergelijke aspecten en delen deze met u. Door onze IT diensten in Bonn slaagt u er vaak niet alleen in de kosten te verlagen, maar ook de efficiëntie van operationele processen te verhogen.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 3: Maak een berekenbaar investeringsplan voor de IT-dienst in Bonn

Een belangrijk punt waarvoor sommige bedrijven terugdeinzen bij het inhuren van IT-dienstverleners is de noodzakelijke financiële investering. Bedrijven zeggen dat zij de diensten tegen lagere kosten kunnen leveren via interne structuren en eigen personeel.

Helaas weerspiegelt dit argument niet voldoende de realiteit op lange termijn. Enerzijds is het zonder een IT-dienstverlener in Bonn moeilijk om zelf personeel te vinden dat alle specialistische IT-gebieden bestrijkt; anderzijds beschikken deze medewerkers niet noodzakelijkerwijs over de nodige ervaring.

Als IT-dienstverlener in Bonn houden wij ons daarentegen dagelijks met geen andere taak bezig dan het adviseren van klanten over algemene IT-veiligheid, cyberveiligheid bij de digitale transformatie in de industrie (Industrie 4.0) en diverse andere kernthema's van deze tijd en het creëren van individuele IT-oplossingen voor deze bedrijven. Daarbij werken wij als IT-dienstverlener in Bonn vanaf het begin transparant en ontwikkelen wij een nauwkeurig berekenbaar investeringsplan, met behulp waarvan u vanuit uw perspectief een financieel aantrekkelijke IT-dienstverlening in Bonn kunt bepalen.

 -
IT-dienstverlener Bonn - productief en efficiënt werken

Het personeel dat wij ter beschikking stellen, voert voor u de gewenste IT-diensten uit. Dankzij onze grote pool van IT-specialisten kunt u er zeker van zijn dat er tijdens periodes van ziekte of vakantie te allen tijde voor vervanging wordt gezorgd en dat u er zeker van kunt zijn dat de IT-diensten in uw bedrijf probleemloos worden uitgevoerd.

Na de implementatie van een individuele IT-oplossing profiteert u op lange termijn van ons werk als uw IT-dienstverlener in Bonn. Ons vulnerability management is bijvoorbeeld uiterst effectief in het voorkomen van succesvolle aanvallen van cybercriminelen, waardoor u optimaal beschermd bent tegen storingen van uw IT-infrastructuur.

Overzicht: De focus van ons werk als IT-dienstverlener in Bonn

Om een overzicht van onze gehele IT-dienstverlening in Bonn te kunnen geven, hebben wij onze werkzaamheden in verschillende zwaartepunten verdeeld. U kunt meer over deze zwaartepunten te weten komen op onze pagina over het IT-systeemhuis in Bonn of u kunt via de volgende lijst naar de subpagina's navigeren:

 -
Managed IT Services

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) staan voortdurend voor de uitdaging hun bedrijfsprocessen zo doeltreffend mogelijk te organiseren en zo hun concurrentievermogen veilig te stellen. Dit omvat bijna altijd het gebruik van IT. Hoe groot uw bedrijf ook is - voor elk IT-proces vindt u alleen met veel moeite de juiste expert.

 -
IT-beveiliging

Als u uw informatietechnologie onvoldoende beschermt, kan dit "gevoel" omslaan in bittere ernst. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel openbaar wordt gemaakt, is de minste van uw zorgen.

 -
Industrial-Security

Industrie 4.0 en de verschuiving naar "slimme fabrieken" bieden de Duitse industrie ongekende mogelijkheden, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt de modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
Beheer van de kwetsbaarheid

Kwetsbaarheidsbeheer voorkomt in de eerste plaats de exploitatie van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Zij zijn een van de meest gebruikte manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan zowel verouderd zijn als defecte of onvoldoende geconfigureerde hardware- of softwarecomponenten.

 -
IT-infrastructuur

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering heeft van IT-oplossingen. EnBITCon kiest precies deze aanpak. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds meer bepalende rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WLAN-oplossingen

Wie heeft dit niet meegemaakt? Een onvoorzichtige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend bij kruislings gelegde kabelverbindingen. Niet zelden wordt het leggen zelf een grote uitdaging, want de gevolgen zijn uitgebreide boringen en tal van dure netwerkcomponenten.

IT service provider Bonn - Wij staan tot uw dienst

Als IT-dienstverlener in Bonn zijn wij sinds 2014 gespecialiseerd op het gebied van IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectmanagement, waardoor wij u op deze gebieden advies op maat kunnen geven en diensten kunnen leveren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen