Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen naar de perfecte firewall voor webtoepassingen

 -
Samen uw doel begrijpen
Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek welke eisen u stelt aan een web application firewall. Een belangrijk aspect hierbij zijn de mogelijke eisen die door derden worden gesteld en die de implementatie of de keuze van de fabrikant sterk kunnen beperken.
 -
Wij analyseren uw IT-infrastructuur en selecteren de componenten
Nu we de randvoorwaarden kennen, ontwikkelen onze experts samen met u een TARGET-concept op basis van een analyse van uw infrastructuur en wijzen op mogelijke zwakke punten. Hier weten wij dan precies welke componenten - en in welk aantal - gebruikt zullen worden. Uiterlijk op dit punt komt ook de selectie van een geschikte certificatie-instelling aan de orde.
 -
Begin van de uitvoering
Samen met u creëren we de nodige voorwaarden en voeren we de nodige instellingen en configuraties uit, zodat uw nieuwe oplossing perfect in uw infrastructuur wordt geïntegreerd.
 -
Inbedrijfstelling
Uw nieuwe oplossing is nu productief en beschermt u en uw netwerk tegen ongewenste activiteiten. De oplossing wordt aan u overgedragen. Wij ondersteunen u ook graag tijdens onze lopende onderhoudscontracten.