Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen naar doeltreffend beheer van kwetsbaarheden

 -
Installatie van de Greenbone GSM
Om uw operationele IT infrastructuur te kunnen analyseren is een installatie van de Greenbone GSM nodig. Deze kan eenvoudig geïnstalleerd worden op een geschikte hypervisor zoals Hyper-V, VMWare of VirtualBox.
 -
Analyse van uw bestaande IT-infrastructuur
Na een installatietijd van 10 minuten is de Greenbone GSM klaar voor gebruik. Nu kunt u IP-geschikte apparaten binnen uw bedrijfsnetwerk controleren op kwetsbaarheden of verkeerd geconfigureerde hardware en software.
 -
Analyseverslag en inventarislijst
Nadat de analyse is voltooid, ontvangt u een gedetailleerd rapport in de GSM webinterface, gesorteerd op de ernst van de gevonden kwetsbaarheid. Bovendien krijgt u automatisch een inventarislijst van alle in uw bedrijf aangetroffen IP-geschikte apparaten.
 -
Gebruik van het analyseverslag en verdere procedure
Op basis van het analyserapport kunt u nu precies zien welke aanvalsoppervlakken de IT-infrastructuur van uw bedrijf biedt en de nodige processen en procedures in gang zetten. Als bijvoorbeeld apparaten met niet-gepatchte legacy-software zijn geïdentificeerd, kunnen deze nu worden geïsoleerd of beschermd door firewallregels te implementeren.