Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen voor veilige 2-factorauthenticatie

 -
Samen uw doel begrijpen
Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek welke eisen u stelt aan een 2-factor authenticatie. Een belangrijk aspect hierbij zijn de mogelijke voorwaarden die door derden kunnen worden opgelegd en die de implementatie of de keuze van de fabrikant sterk kunnen beperken.
 -
Wij analyseren uw IT-infrastructuur en selecteren de componenten
Nu we de randvoorwaarden kennen, ontwikkelen onze experts samen met u een TARGET-concept op basis van een analyse van uw infrastructuur en wijzen op mogelijke zwakke punten. Hier weten wij precies welke componenten - en hoeveel daarvan - gebruikt moeten worden. Uiterlijk op dit punt komt ook de selectie van een geschikte certificatie-instelling aan de orde.
 -
Begin van de uitvoering
Samen met u worden de nodige randvoorwaarden gecreëerd en de vereiste smartcardlezers en smartcards geconfigureerd, en worden de nodige configuratiewijzigingen in de clients of systemen van derden uitgevoerd.
 -
Veiligheid door dubbele authenticatie
Uiteraard blijft de projectmanager ook na het project voor u beschikbaar, want kleine naschokken of aanpassingen zijn nooit te vermijden. Indien gewenst kan EnBITCon ook de doorlopende ondersteuning van uw nieuwe 2-factor authenticatie overnemen.