Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen naar de perfecte managed client

 -
Samen uw doel begrijpen
Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek welke eisen u stelt aan een managed client-oplossing. Een belangrijk aspect hierbij zijn de mogelijke voorwaarden die door buitenstaanders worden opgelegd en die de implementatie of de keuze van de fabrikant sterk kunnen beperken.
 -
Wij analyseren uw IT-infrastructuur en selecteren de componenten
Nu we de randvoorwaarden kennen, ontwikkelen onze experts samen met u een TARGET-concept op basis van een analyse van uw infrastructuur en wijzen op mogelijke zwakke punten. Hier weten wij dan precies welke componenten - en in welk aantal - gebruikt zullen worden. Uiterlijk op dit punt komt ook de selectie van een geschikte certificatie-instelling aan de orde.
 -
Begin van de uitvoering
Samen met u worden de nodige randvoorwaarden gecreëerd en de nodige instellingen en configuraties uitgevoerd, zodat uw nieuwe oplossing perfect in uw infrastructuur wordt geïntegreerd.
 -
Inbedrijfstelling
Uw nieuwe oplossing is nu productief en beschermt u en uw netwerk tegen ongewenste activiteiten. De oplossing wordt aan u overgedragen. Wij ondersteunen u ook graag tijdens onze lopende onderhoudscontracten.