Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Competent - Betrouwbaar - Eerlijk

Sinds 2014 zijn wij een innovatief IT-systeemhuis gespecialiseerd in IT-beveiliging, wireless LAN, OT / industriële beveiliging en IT-projectmanagement.

Trouw aan het motto "schoenmaker, blijf bij je leest", hebben wij ons sinds de oprichtingsfase geconcentreerd op de bovengenoemde speciale gebieden om niet als een "jack of all trades met bezuinigingen" op te treden, maar om onze klanten het hoogste niveau van deskundig advies en professionele kwaliteit te bieden. Onze werkterreinen omvatten een grote verscheidenheid aan projecten, van advies over IT-beveiligingsoplossingen tot de planning van WLAN-projecten op maat en de uitvoering en bewaking van complexe OT-beveiligingsprojecten, die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze industriële klanten.

Ook de kwalificatie van onze medewerkers en een aangename en stabiele bedrijfscultuur zijn essentiële componenten van EnBITCon GmbH. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning krijgen van competente, goed gehumeurde en attente professionals die de filosofie en de kwaliteitsnormen van ons bedrijf als vanzelfsprekend in praktijk brengen.