ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Bekwaam - Betrouwbaar - Redelijk

Sinds 2014 zijn wij een innovatief IT-systeemhuis gespecialiseerd in IT-beveiliging, wireless LAN, OT / industriële beveiliging en IT-projectmanagement.

Trouw aan het motto "schoenmaker, blijf bij je leest", hebben wij ons sinds de oprichtingsfase geconcentreerd op de bovengenoemde speciale gebieden om niet als een "jack of all trades met bezuinigingen" op te treden, maar om onze klanten het hoogste niveau van deskundig advies en professionele kwaliteit te bieden. Onze werkterreinen omvatten een grote verscheidenheid aan projecten, van advies over IT-beveiligingsoplossingen en de planning van WLAN-projecten op maat tot de uitvoering en bewaking van complexe OT-beveiligingsprojecten, die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze industriële klanten.

Ook de kwalificatie van onze medewerkers en een aangename en stabiele bedrijfscultuur zijn essentiële componenten van EnBITCon GmbH. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning krijgen van competente, goed gehumeurde en attente professionals die de filosofie en de kwaliteitsnormen van ons bedrijf als vanzelfsprekend in praktijk brengen.

Wij werken nauw samen met talrijke fabrikanten en partnerbedrijven, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat in alle disciplines volledig aan de eisen van onze klanten wordt voldaan. Er hoeven immers niet altijd alleen maar concurrenten in dezelfde branche te zijn - ook joint ventures of win/win-situaties kunnen zich voordoen.

Vooral in tijden van snelgroeiende markten met soms - vanuit het oogpunt van de klant - ondoorzichtige technologische vooruitgang en constante innovaties, zijn bedrijven afhankelijk van sterke partners zoals EnBITCon. Wij zijn een professionele IT-dienstverlener die bedrijven competent en met een realistische kijk op kostenefficiëntie ondersteunt. Het is precies deze houding die ons onderscheidt en wordt weerspiegeld in de gezonde groei van EnBITCon GmbH in de afgelopen jaren.

Hoogste kwaliteit en de daaruit voortvloeiende tevredenheid van onze klanten zijn de drijvende kracht achter EnBITCon GmbH.

Uw EnBITCon GmbH