ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Zeer professioneel IT-advies in Bonn

Sinds 2014 werkt EnBITCon GmbH als IT consultancy in Bonn met kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) en bedient met name talrijke industriële klanten. Als jong en dynamisch team is een open communicatie op ooghoogte met klanten belangrijk voor ons - onder deze voorwaarden krijgen bedrijven van ons IT-oplossingen op maat en zeer professionele IT-consultancy in Bonn. In vergelijking met interne IT-oplossingen profiteren bedrijven van onze IT-diensten, omdat wij ons in geselecteerde diensten specialiseren en toegang hebben tot een grote pool van competent personeel.

✅ Kwaliteit
✅ Hedendaagse knowhow
✅ Vertrouwen via vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

IT consulting in Bonn in een oogopslag

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar tijdelijk personeel of een personeelsmanager in te huren. Een onafhankelijke zoektocht naar een IT consultancy in Bonn om bepaalde IT processen voor u te implementeren in uw bedrijf is moeilijk omdat u niet zeker bent van de kwaliteit van de expert.

Als uw IT-adviesbureau in Bonn bieden wij u het voordeel dat wij over een uitstekend netwerk beschikken en de juiste IT-experts in de gewenste hoeveelheid beschikbaar hebben. Vooraf zijn wij als IT-consultants verantwoordelijk om u te adviseren welke IT-processen in eerste instantie in uw bedrijf geïmplementeerd moeten worden en welke experts u daarvoor nodig heeft.

Onze IT consultancy in Bonn gebruikt een proces bestaande uit vier stappen om met u en andere klanten in contact te komen. We leggen dit proces in meer detail uit op onze IT-dienstverlener in Bonn pagina, hier is de korte versie:

 -
Uw uitgangspositie begrijpen

Als IT-adviesbureau in Bonn leren wij u, uw bedrijf en uw branche kennen, waardoor wij uw uitgangspositie kunnen begrijpen.

 -
Optimalisaties vaststellen

Op basis van uw uitgangssituatie bepalen wij als IT-consultants voor Bonn en omgeving waar in uw bedrijf IT-processen kunnen worden geïmplementeerd om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen

Vervolgens stellen wij een berekenbaar investeringsplan op. Bedrijven klagen vaak over de kosten die bij externe IT consulting in Bonn hoger zijn dan bij een interne oplossing; wij zorgen voor kostenbesparing op lange termijn.

 -
Productief werken

Aan het einde van het proces staat het werk: onze experts werken productief omdat wij als uw IT-consultant een holistisch aanbod voor u creëren. In het holistische aanbod krijgt u alle diensten efficiënt uit één hand.

Met ons als IT-consultants in Bonn aan uw zijde hoeft u veel minder moeite te doen dan wanneer u zelf tijdelijk personeel zou zoeken en opleiden. In plaats daarvan kunt u zich aan uw kernactiviteiten wijden en uw bedrijf verder ontwikkelen. Bovendien heeft u met onze IT consultancy in Bonn het voordeel ten opzichte van een individuele personeelsmanager die u inhuurt, dat wij meer personeel kunnen leveren en als grote IT consultant diverse competenties binnen ons team kunnen bundelen.

Op de lange termijn helpen de diensten van ons IT-adviesbureau in Bonn u de kosten te verlagen, want dankzij het feit dat wij de digitalisering in uw bedrijf veilig en efficiënt implementeren en de digitale processen voortdurend bewaken, neemt de productiviteit in uw bedrijf toe.

Omdat wij bij IT Consulting in Bonn gespecialiseerd zijn in IT-beveiliging, draadloze LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectmanagement, kunnen wij u de hoogste normen van cyberveiligheid en systeemredundantie bij alle IT-diensten garanderen.

Praktijkvoorbeeld: Kwetsbaarheidsbeheer door IT-advies in Bonn

Vulnerability management is een essentieel onderdeel van de situatieanalyse die wij als IT-consultants in Bonn al voor talrijke industriële klanten hebben uitgevoerd. Om op betrouwbare wijze na te gaan of bedrijfsnetwerken kwetsbaarheden vertonen die door hackers of door virussen kunnen worden aangevallen en het bedrijf schade kunnen berokkenen, is een groot aantal mensen binnen of buiten het bedrijf nodig: de penetratietesters.

De test van ons IT-adviesbureau in Bonn identificeert kwetsbaarheden in de vorm van bijvoorbeeld te weinig veranderde wachtwoorden of verkeerd geconfigureerde hardwarecomponenten. Maar let op: deze test dient slechts als momentopname! Zodra u uw IT-infrastructuur uitbreidt, kunnen de nieuwe componenten bijdragen aan de ontwikkeling van kwetsbaarheden. Dan is een nieuwe test nodig. - Zou u dat geweten hebben? Nee? Dit is het geval voor veel ondernemers en daarom staan wij als IT-consultants in Bonn aan uw zijde: zodat elke interface en component in uw bedrijf voldoet aan de hoogste eisen van industriële veiligheid und auch der generellen IT-beveiliging!

Verdere informatie over de focus van EnBITCon GmbH als IT-consultant in Bonn

Kom meer te weten over de focus van onze IT-diensten op onze pagina over het IT-systeemhuis in Bonn of klik door naar de subpagina's in het volgende overzicht!

 -
Beheerde IT-diensten

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) staan voortdurend voor de uitdaging hun bedrijfsprocessen zo doeltreffend mogelijk te organiseren en zo hun concurrentievermogen veilig te stellen. Dit omvat bijna altijd het gebruik van IT. Hoe groot uw bedrijf ook is - voor elk IT-proces vindt u alleen met veel moeite de juiste expert.

 -
IT-beveiliging

Als u uw informatietechnologie onvoldoende beschermt, kan dit "gevoel" omslaan in bittere ernst. Het gevaar dat waardevolle interne

 -
Industrial-Security

Industrie 4.0 en de verschuiving naar "slimme fabrieken" bieden de Duitse industrie ongekende mogelijkheden, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt de modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
Beheer van de kwetsbaarheid

Kwetsbaarheidsbeheer voorkomt in de eerste plaats de exploitatie van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Zij zijn een van de meest gebruikte manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan zowel verouderd zijn als defecte of onvoldoende geconfigureerde hardware- of softwarecomponenten.

 -
IT-infrastructuur

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering heeft van IT-oplossingen. EnBITCon kiest precies deze aanpak. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds meer bepalende rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WLAN-oplossingen

Wie heeft dit niet meegemaakt? Een onvoorzichtige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend bij kruislings gelegde kabelverbindingen. Niet zelden wordt het leggen zelf een grote uitdaging, want de gevolgen zijn uitgebreide boringen en tal van dure netwerkcomponenten.

IT-Consulting Bonn - Contact

Als groot IT-adviesbureau in Bonn met een breed team hebben wij altijd capaciteit. We kijken ernaar uit om nieuwe klanten en bedrijven te leren kennen. Heeft u vragen over ons of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neem dan contact op met EnBITCon GmbH, uw IT-adviesbureau in Bonn! We kijken er al naar uit om u te ontmoeten.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen