Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

WLAN consulting - wij netwerken draadloos!

Wij hebben het plan voor uw WLAN!

Wie heeft dit niet meegemaakt? Een onvoorzichtige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie verbogen en moet daarom worden vervangen. Maar dit probleem is niet het enige dat vaak voor overlast zorgt bij kruislings gelegde kabelverbindingen. Het is niet ongewoon dat het leggen zelf een grote uitdaging wordt, want het gevolg is omslachtig boren en talrijke netwerkcomponenten die duur zijn in aanschaf.

EnBITCon beschermt alle interieurs tegen dergelijke ongelukken en bespaart u bouwwerkzaamheden in uw bedrijfsgebouw en hoge investeringen voor onnodige IT-componenten.

Naast onze professionele WLAN consulting diensten voor uw IT-infrastructuur, kunt u ook profiteren van onze schat aan ervaring. Met de hulp van EnBITCon GmbH krijgt u een veilig en betrouwbaar netwerk op draadloze basis. Onze gecertificeerde WiFi ingenieurs adviseren u graag op individueel niveau.

Of hotel, ziekenhuis, school, industriële omgeving of kantoorcomplex - in ons heeft u de juiste dienstverlener gevonden!

WLAN advies - uitgebreide service voor uw betrouwbare netwerkverbinding

EnBITCon GmbH biedt u hoogwaardige diensten om uw WLAN infrastructuur volgens uw ideeën in te richten of een bestaande - gebrekkige - WLAN omgeving door middel van WLAN verlichting op peil te brengen.

Ervaar maximale efficiëntie op basis van professionele WLAN-planning en bereik de beste prestaties op basis van hoogwaardige componenten.

 -
WLAN-planning
WLAN-planning is in feite een concept voor de functionaliteit van een draadloos LAN in een gebouw, een afdeling of een ander gebied. In principe is WLAN-planning nodig om de meest volledige en efficiënte dekking van een WLAN-netwerk in de respectieve gebieden te bereiken.
 -
WLAN-dekking
Onze professionele WLAN-dekking (ook WLAN-meting) dient om uw bestaande draadloze netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Wij verbeteren vooral de slechte ontvangstkwaliteit, d.w.z. de signaalsterkte in alle hoeken en gebieden.
 -
WLAN-infrastructuur
Met ons als partner kunt u uw favoriete producten kiezen uit een breed portfolio van drie fabrikanten van hoogwaardige WLAN-componenten, zodat u elke uitdaging op het gebied van WLAN-infrastructuur kunt aangaan.
 -
Industriële WiFi
Met onze industriële WLAN-diensten netwerken wij uw industriële installaties betrouwbaar, efficiënt en toekomstgericht. Of - bij problemen of uitbreidingswensen - optimaliseren wij uw industriële WLAN-infrastructuur volgens uw specificaties.

WLAN opzetten in de school om goed gebruik te maken van netwerken

WLAN opzetten in de school? Natuurlijk begrijpen we dat dit op het eerste gezicht problematisch kan lijken, omdat er waarschijnlijk leerlingen zijn die van het aanbod zouden proberen te profiteren. Een onderdeel van onze eersteklas service is echter dat u als verantwoordelijke precies kunt bepalen wie in welke ruimte en op welk tijdstip toegang moet hebben tot het WLAN van de school.

Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om bovenbouwleerlingen tijdens vrije perioden meer flexibiliteit te bieden, de huiswerkbegeleiding in de middaguren te verrijken of onderzoek tijdens de lessen te vereenvoudigen. Sluit u niet af voor moderne media, maar gebruik de voordelen van een functionerende IT-infrastructuur voor de lesplanning.

Uw voordelen in één oogopslag:

 • Integratie van moderne leermethoden
 • Constant beschikbare digitale leeromgevingen
 • Digitale communicatiekanalen tussen docenten en studenten
 • Directe feedback voor studenten en docenten
 • Integratie van BYOD-concepten en screencasting
 • Toegang op afstand tot lessen vanuit huis en onderweg
 • Toekomstgericht leren

Met ons als partner is er landelijk WLAN in het ziekenhuis

Overal waar men gedurende enkele uren of zelfs meerdere dagen tijd moet doorbrengen (bijvoorbeeld in de trein, op de luchthaven of in het ziekenhuis), kan onbeperkt internetten een groot voordeel zijn. De smartphone is immers evenzeer deel gaan uitmaken van de dagelijkse uitrusting als de identiteitskaart.

Ongelezen berichten checken, nieuwe e-mails checken of nieuwe apps en games oproepen is dan ook een interessant tijdverdrijf tijdens het wachten. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het opzetten van onbeperkte WLAN in het ziekenhuis.

Uw voordelen in één oogopslag:

 • WLAN-netwerk toegankelijk maken voor patiënten en gasten
 • Eenvoudige, digitale communicatiekanalen voor ziekenhuispersoneel en patiënten
 • Onmiddellijke beschikbaarheid en bijwerking van patiëntendossiers
 • Bewaking op afstand van vitale functies van patiënten en andere ziekenhuisapparatuur
 • Locatiebepaling van individuele ziekenhuisapparatuur (bijv. rolstoelen)

Buiten de bezoekuren of in geval van bedopsluiting kan de tijd tijdens een verblijf hier extreem langzaam verstrijken, dus een snelle en betrouwbare internetverbinding zorgt voor veel afleiding.

WLAN opzetten in het hotel: Profiteer van tevreden gasten

Of het nu gaat om een vakantie, een zakenreis of een andere reden om te overnachten: tegenwoordig is het goed gebruik om hotelgasten toegang te bieden tot de internetverbinding van het hotel - tegen betaling of gratis. Sommigen willen snel familie informeren over de reis, terwijl anderen belangrijke e-mails moeten lezen. Het is altijd een voordeel om niet afhankelijk te zijn van het datavolume van uw eigen smartphone, maar om ook met uw notebook of tablet online te kunnen gaan.

Als u ons inhuurt om uw betrouwbare WLAN in uw hotel in te richten, kunt u zich verheugen op een uitstekend resultaat - EnBITCon GmbH heeft immers in januari 2017 met succes de certificering volgens de ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm afgerond.

Uw voordelen in één oogopslag:

 • Gerichte aanbiedingen, diensten of speciale promoties via capture portals.
 • "Gratis" reclame door het gebruik van de sociale mediakanalen van hotelgasten
 • Verhoogde aantrekkingskracht
 • Basis voor een netwerkbestellingssysteem voor uw servicepersoneel
 • Nauwere interactie tussen hotel en gasten
 • Ondersteuning van bedrijfsprocessen
 • Integratie van locatiegebonden diensten

WLAN voor zorginstellingen: Senioren op internet? Natuurlijk!

Technologieën als e-mail en VoIP-telefonie, maar ook platforms als Facebook of WhatsApp worden steeds vaker gebruikt door ouderen. Door de voortdurende demografische veranderingen is het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste "digital natives" hun intrek nemen in zorginstellingen en niet zonder de voordelen van het internet willen.

De digitalisering van zorginstellingen biedt echter ook voordelen voor het zorgpersoneel: Eten of hulp kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een tablet worden besteld of bewoners kunnen in- en uitchecken met een chipkaart.

Uw voordelen in één oogopslag:

 • Continuïteit en structuur door dingen te doen die u gewend bent te doen
 • Mogelijkheden om in contact te blijven met familie en vrienden
 • Gemakkelijke toegang tot nieuws en updates
 • Mentale oefening en entertainment zonder afhankelijk te zijn van verzorgers
 • Locatiegebonden tracking, bijvoorbeeld voor dementiepatiënten

Tijdsbesparing
Beveiliging
Geldbesparing

WLAN-advies van professionals voor oplossingen met kwaliteit

Krachtige WLAN-componenten, gekoppeld aan onze knowhow op het gebied van WLAN-planning, WLAN-verlichting en WLAN-infrastructuur, zorgen voor maximale flexibiliteit en laten uw netwerkkabels verdwijnen. Netwerksignalen worden gewoon door de muren geleid, zonder structurele veranderingen. Maak elke plaats in uw bedrijf, hotel, ziekenhuis of school online geschikt!

Wij plannen uw nieuwe IT-infrastructuur, meten uw ruimtes, analyseren storingsbronnen en laten u precies zien welke producten u nodig hebt om uw bedrijf met maximale flexibiliteit in te richten. Wij bieden u volledig WLAN-advies en -implementatie - en dat tegen uiterst eerlijke prijzen!

Hebt u vragen over onze WLAN-oplossingen?
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen