ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Veilig digitaliseren met de IT-dienstverlener in Keulen

Wij van EnBITCon GmbH zijn uw IT-dienstverlener in Keulen en Bonn! Talrijke kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) vertrouwen op onze IT-service in Keulen en krijgen daarvoor op maat gemaakte, efficiënte en veilige IT-oplossingen voor hun activiteiten. Dankzij onze specialisatie in IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectbeheer profiteert u van deskundig advies en kwaliteit op deze specialistische IT-gebieden. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

✅ Kwaliteit
✅ Hedendaagse knowhow
✅ Vertrouwen via vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

Voorgesteld: De focus van onze IT-dienst in Keulen

Als IT-dienstverlener in Keulen hebben we verschillende aandachtsgebieden. In deze aandachtsgebieden hebben we toegang tot een grote pool van personeel met IT-experts voor de meest uiteenlopende gebieden, zodat u de vervelende zoektocht naar eigen personeel bespaard blijft. De speerpunten van ons werk als IT-dienstverlener in Keulen zijn de volgende:

 -
Beheerde IT-diensten

Dit omvat onze Beheerde back-up, die uw intellectuele eigendom en alle gegevens in het bedrijf beveiligt voor het geval gegevensdragers per ongeluk worden beschadigd door werknemers of het slachtoffer worden van een ransomware-aanval.

 -
IT-beveiliging

2-factor authenticatie kennen we al van internetbankieren; naast het wachtwoord wordt hier een via een token gegenereerde code gebruikt om in te loggen. Deze maatregel kan ook in het bedrijf worden toegepast, evenals een aantal andere veiligheidsmaatregelen die wij als IT-dienstverlener in Keulen aanbieden.

 -
Industrial-Security

Communicatie, netwerken en het waarborgen van de toekomstige veiligheid - dit zijn enkele van de belangrijkste vereisten voor de digitalisering in de industrie. Met onze IT-service in Keulen krijgt u een individueel veiligheidsconcept voor Industrie 4.0, waartoe met name de permanent belangrijke Industrial Monitoring behoort.

 -
Beheer van de kwetsbaarheid

Hoe effectiever het vulnerability management is, hoe meer impact het heeft in de dagelijkse analyse. Daarom vertrouwen wij op het GSM-systeem van Greenbones, dat door ons als IT-dienstverlener in Keulen al meerdere malen in de praktijk is getest: Maximale veiligheid voor uw bedrijf, want kwetsbaarheden worden dagelijks en automatisch gecontroleerd!

 -
IT-infrastructuur

Datacenters voor de faalveilige opslag van zeer beschikbare gegevens zijn een centrale vereiste voor de IT-infrastructuur. In de cloud worden gegevens niet noodzakelijkerwijs veilig opgeslagen, terwijl interne datacenters vaak zwakke punten hebben. Daarom kunt u als IT-dienstverlener in Keulen gebruikmaken van onze computercapaciteiten - in tegenstelling tot een cloudoplossing geeft u de controle over de werking van de hardware niet uit handen!

 -
WLAN-oplossingen

Onze IT-service in Keulen richt in overleg met u graag een netwerk met uitgebreide WLAN in uw bedrijf in. Met onze WLAN-planning profiteert u van voordeliger opties voor de uitbreiding van uw netwerk dan de access points die bedrijven vaak kiezen voor individuele kantoren, vooral in grotere gebouwen.

Via het menu en de hier vermelde subpagina's krijgt u meer informatie over de afzonderlijke zwaartepunten en alle door EnBITCon GmbH aangeboden IT-diensten in Keulen. Veel plezier op onze website!


Waarom EnBITCon GmbH kiezen als uw IT dienstverlener in Keulen?

Sommige bedrijven noemen de hogere kosten als tegenargument tegen het inhuren van een IT-systeemhuis in Keulen. Deze bedrijven willen zelf IT-experts in dienst nemen of een goedkopere personeelsmanager inhuren. Feit is echter dat één enkele IT-expert zelden het vereiste dienstenpakket kan dekken en dat zijn expertise bovendien moeilijk te controleren is. De personeelsbeheerder als ander alternatief, in vergelijking met ons als IT-dienstverlener in Keulen, heeft weer het nadeel dat hij toegang heeft tot minder personeel om u van de juiste experts te voorzien.

Met EnBITCon GmbH als uw IT-dienstverlener in Keulen kunt u dus profiteren van het grote personeelsbestand dat wij in de loop van meerdere jaren ervaring hebben opgebouwd! Ons jonge en dynamische team heeft het genoegen gehad om voor talrijke KMO's - waaronder voornamelijk industriële klanten - te zorgen en heeft zich al vele malen bewezen. Dankzij onze specialisatie kunnen wij u als IT-dienstverlener in Keulen op onze vakgebieden de hoogste kwaliteit bieden. Geen "jack of all trades with cutbacks", maar "state of the art" op het gebied van IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectmanagement - dat is EnBITCon GmbH als IT-dienstverlener in Keulen, Bonn en omgeving!

IT-dienstverlener Keulen - Hoe wij met onze klanten omgaan

U kunt meer te weten komen over ons vergaderproces op onze pagina over IT consulting in Keulen. Hier kun je een korte versie verwachten waarin we een basisoverzicht geven van onze 4 stappen als IT-dienstverlener in Keulen voor het ontmoeten van klanten:

 -
Uw uitgangspositie begrijpen
 -
Optimalisaties vaststellen
 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen
 -
Productief werken

Dankzij de IT-processen die wij als IT-dienstverlener in Keulen implementeren, bespaart u op de lange termijn kosten omdat u met succes cyberaanvallen en systeemstoringen voorkomt die grote economische schade kunnen veroorzaken.


IT-dienstverlener Keulen: U heeft nog vragen?

De experts van EnBITCon GmbH zijn beschikbaar om alle vragen te beantwoorden die u als IT-dienstverlener in Keulen heeft. U kunt dus te allen tijde contact met ons opnemen.

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen