Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Kent u het gevoel bekeken te worden?

Als u uw informatietechnologie onvoldoende beschermt, kan dit "gevoel" omslaan in bittere ernst. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel openbaar wordt gemaakt, is het minste van uw zorgen.

Wat als iemand anders plotseling de controle over uw gehele IT-systeem zou overnemen?

Dit scenario veroorzaakt dan niet alleen een mogelijke stilstand van uw volledige bedrijfsactiviteiten, maar kan ook aanzienlijke imagoschade veroorzaken als bijvoorbeeld persoonlijke gegevens worden gestolen en misbruikt in de zin van cybercrime.

Vermijd deelname aan een riskante slachtofferrol van cybercriminelen!

Vooral het toenemende aantal cyberaanvallen, die de laatste tijd steeds meer zijn uitgegroeid tot een illegale industrie, mag niet worden onderschat. Er bestaan nu hele netwerken met als enige doel geld af te persen, bijvoorbeeld met encryptie-trojanen of diefstal van bedrijfskritische gegevens, of om de aandacht te trekken door aanzienlijke verstoringen van bedrijfsprocessen.

Op basis van een individuele beoordeling van uw IT-infrastructuur door onze gecertificeerde IT-beveiligingsexperts laten wij u precies zien waar mogelijke lacunes en risico's binnen uw IT-landschap bestaan. Met behulp van onze ruime ervaring op het gebied van IT-beveiliging, gekoppeld aan sterke fabrikanten zoals Sophos of Fortinet, gaan wij dergelijke risico's tegen.

Een hacker die duimen maakt
Tijdsbesparing
Beveiliging
Geldbesparing
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Firewall
Firewalls vormen het centrale element van netwerkbeveiliging. Zij bewaken en controleren de communicatie tussen interne en externe netwerken, zoals het internet. Bovendien bieden zij de mogelijkheid om versleutelde verbindingen tot stand te brengen met andere locaties of voor externe medewerkers.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Versleuteling
In de huidige wereld van steeds krachtiger mobiele apparaten, zoals smartphones en laptops, is het van essentieel belang deze te beveiligen. Dit kan worden bereikt met apparaatversleuteling. Bij verlies of diefstal van het apparaat blijven de gegevens veilig.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eindpuntbeveiliging
De meeste malware komt bedrijven binnen via e-mails. Deze kunnen meestal al op de e-mailserver worden onderschept. Toch is antivirusbescherming op de eindapparaten onontbeerlijk. Er is maar één besmette USB-stick of één werknemer die op een verkeerde link klikt nodig om een systeem te besmetten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
E-mail Archivering
E-mailarchivering is verplicht voor elk bedrijf dat winst wil maken, ongeacht de omvang. Deze e-mails moeten ook op een audit-proof manier worden gearchiveerd. Een eenvoudige back-up van de e-mails is niet voldoende archivering.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2-Factor Authenticatie
Steeds weer horen we dat accounts verloren gaan omdat wachtwoorden zijn hergebruikt of op een of andere manier zijn gekopieerd. Daarom is het mogelijk om in uw eigen bedrijfsnetwerk 2-factor authenticatie in te voeren. Dit is iets wat je weet (wachtwoord) en iets wat je hebt (token). Het token genereert een extra code, die vervolgens kan worden gebruikt om veilige toegang te garanderen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Beheer Van Kwetsbaarheden
Beperk het aanvalsoppervlak van uw IT-infrastructuur met vulnerability management. Met continue scans kunt u gelijke tred houden met de IT-wereld, die voortdurend verandert. Zo kunt u kwetsbaarheden vinden voordat een aanvaller dat doet. Zo kunt u uw bestaande beveiligingsconcept eenvoudig aanvullen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 -
Netwerk Toegangscontrole
Met een oplossing voor Network Access Control (NAC) behoren deze problemen tot het verleden. De software biedt de nodige functies en hulpmiddelen om alle apparaten in uw bedrijfsnetwerk te identificeren en te beheren en in geval van nood zelfs te beschermen tegen aanvallen "van binnenuit".
 -
Beveiliging Van E-Mail
E-mailbeveiliging is cruciaal omdat e-mail een van de meest gebruikte vormen van communicatie is in de huidige digitale wereld. NoSpamProxy garandeert je het hoogste beveiligingsniveau op dit gebied. Het is een innovatieve gateway voor e-mailbeveiliging die veelzijdige implementatieopties, proactieve verdediging tegen bedreigingen, veilige e-mailcommunicatie en veilige bestandsverzending biedt. Het is ook GDPR-compliant.
Heeft u vragen over onze IT-beveiligingsoplossingen?
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen