Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Het IT-systeemhuis in Bonn: EnBITCon GmbH

Als gespecialiseerd IT-systeemhuis in Bonn voor de vakgebieden IT-veiligheid, wireless LAN, OT/industriële veiligheid en IT-projectmanagement zorgen wij bij EnBITCon GmbH voor talrijke kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). Door onze specialisatie zijn wij in staat u als klant de hoogste kwaliteit in IT consulting en in de implementatie van IT diensten te bieden. Dankzij onze diensten hoeft u niet extern te zoeken naar experts voor individuele gebieden, maar ontvangt u een holistische, altijd beschikbare en professionele service via ons IT-systeemhuis in Bonn.

Kwaliteit
✅ Actuele knowhow
✅ Vertrouwen door vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakenrelaties op ooghoogte

Waarom een systeemhuis in Bonn inhuren?

Als uw bedrijf gevestigd is in Bonn of Keulen, kunnen wij uw IT-dienstverlener zijn. Maar waarom zou u een IT-systeemhuis in Bonn inhuren en niet zelf op zoek gaan naar experts? Een interne oplossing zou toch goedkoper zijn?

Het kostenaspect is een criterium dat veel bedrijven aanvoeren tegen het inhuren van een IT-dienstverlener. Dit is echter te kort door de bocht, want zelf een competente en ervaren IT-expert vinden is niet eenvoudig en kost veel tijd. Bovendien is één expert niet altijd voldoende; soms is een heel team nodig om bepaalde diensten te implementeren - hier komen wij als IT-systeemhuis in Bonn om de hoek kijken.

IT-systeemhuis Bonn: kostenbesparing, efficiëntieverhoging en betrouwbaarheid als essentiële voordelen

Met ons IT-systeemhuis in Bonn profiteert u van een grote pool van deskundig en getest personeel waarmee wij al jaren samenwerken. Bovendien bevordert het feit dat wij ons als IT-systeemhuis in Bonn in geselecteerde diensten hebben gespecialiseerd, de hoge kwaliteit van onze individuele IT-diensten: Wij treden niet op als een "duizendpoot met bezuinigingen", maar ontwikkelen in ons IT-systeemhuis in Bonn oplossingen die op uw individuele behoeften zijn afgestemd.

Op lange termijn verlaagt dit uw kosten, omdat onze IT-oplossingen de efficiëntie en veiligheid van uw onderneming verhogen. Redundante systemen en hoge cyberveiligheidsnormen zorgen voor een nauwkeurige uitvalbeveiliging, zodat uw bedrijfsprocessen probleemloos kunnen verlopen.

IT-systeemhuis Bonn: succesvolle digitalisering

Een ander belangrijk voordeel als u ons IT-systeemhuis in Bonn inhuurt, is het waarborgen van het concurrentievermogen van uw bedrijf. Een succesvolle digitale transformatie is tegenwoordig onmisbaar in de industrie en bijna alle andere sectoren. Met behulp van onze diensten van het IT-systeemhuis in Bonn kunt u uw bedrijf digitaliseren en concurrerend blijven binnen uw branche - of zelfs de concurrentie voorblijven.

Om ervoor te zorgen dat onze diensten uw voordeel maximaliseren en uw kosten minimaliseren, maken wij gebruik van een proces in 4 stappen. Het proces in ons IT-systeemhuis in Bonn leidt tot de identificatie en ontwikkeling van sterk geïndividualiseerde IT-oplossingen uit één hand, die bijdragen aan de implementatie van IT-processen in uw bedrijf. Zo zijn de 4 stappen voor het samenkomen bij ons IT-systeemhuis in Bonn opgebouwd:

 -
Uw uitgangspositie begrijpen
 -
Optimalisaties vaststellen
 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen
 -
Productief werken

Meer informatie over de stappen in dit proces vindt u op onze pagina over EnBITCon GmbH, de IT-dienstverlener in Bonn.


IT-systeemhuis in Bonn: Hoofdfocus van EnBITCon GmbH.

De focus van ons werk ligt op de volgende gebieden:

 -
Beheerde IT-services

Wij leveren u de juiste experts voor individuele IT-processen. Dit bespaart u het zoeken naar tijdelijk personeel. Door onze jarenlange samenwerking met experts hebben wij rechtstreeks toegang tot competent personeel.

 -
IT-beveiliging

Firewalls, end-to-end encryptie, 2-factor authenticatie, vulnerability management - wij leveren deze en andere diensten als uw IT-systeemhuis in Bonn. Bijzondere vermelding verdient hier het vulnerability management, dat dient als eenmalige of optionele regelmatige controle van de IT-veiligheid in uw bedrijf.

 -
Industriële beveiliging

Monitoring, bewaking en interventie of retrofitting oplossingen - het IT-systeemhuis in Bonn draagt met op maat gemaakte systemen bij aan de integriteit van uw industriële infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat Industrie 4.0 de gewenste kans wordt en niet het onverwachte risico!

 -
beheer van kwetsbaarheden

Kwetsbaarheidsmanagement is in principe bedoeld voor een eenmalige controle van de beveiliging in uw bedrijf. Als IT-systeemhuis in Bonn voeren wij de controle graag regelmatig uit. In ieder geval wanneer u uw bestaande digitale infrastructuur uitbreidt met nieuwe hardware en/of software, is een nieuw vulnerability management duidelijk aan te bevelen.

 -
IT-infrastructuur

De eisen aan de IT-infrastructuur van bedrijven worden steeds complexer. Met de hulp van ons, EnBITCon GmbH, als uw IT-systeemhuis in Bonn, kunt u innovatieve benaderingen op het gebied van IT-infrastructuur nastreven.

 -
WiFi-oplossingen

Een voorbeeld van deze innovatieve benaderingen op het gebied van IT-infrastructuur door ons IT-systeemhuis in Bonn zijn WLAN-oplossingen. Diensten zoals WLAN-positionering maken het mogelijk de locatie van personen en/of machines te bepalen. Met behulp van onze WLAN-planning kunt u uw gebouw - ongeacht de grootte - voorzien van maximale efficiëntie en gebiedsdekkende internetdekking.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wij van het IT-systeemhuis in Bonn zijn een jong en dynamisch team dat de passie van de klant voor de betreffende branche leert kennen en snel deelt in de loop van ons werk. Dit feit, gecombineerd met onze deskundigheid en ervaring, stelt ons in staat alle diensten met maximale kwaliteit te leveren. Wij ontmoeten u graag en ondersteunen u op uw weg met ons IT-systeemhuis in Bonn.  Contact opnemen U en daarom met vragen of interesse graag!

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen