ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Beheerde IT-diensten - Wij zijn uw gespecialiseerde IT-afdeling.

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) staan voortdurend voor de uitdaging hun bedrijfsprocessen zo doeltreffend mogelijk te organiseren en zo hun concurrentievermogen veilig te stellen. Dit omvat bijna altijd het gebruik van IT. Hoe groot uw bedrijf ook is - het zal slechts met veel moeite de juiste expert vinden voor elk IT-proces. En wanneer deze expert is gevonden, mag hij of zij niet ziek worden, bijscholing volgen - of laat staan - verlof nemen. Om concurrerend te blijven en toch innovatieve IT-processen te kunnen implementeren, is het raadzaam specifieke IT-processen over te dragen aan een partner. Deze partner is dan uw externe IT-specialistische afdeling of ook uw managed services provider.

Integreer onze beschikbaarheid en expertise in uw bedrijfsprocessen

Veel bedrijven worden in eerste instantie afgeschrikt door de kosten die hieraan verbonden zijn. Een van de eerste reacties is heel vaak dat "deze dienst efficiënter en goedkoper kan worden verleend met interne middelen". In de regel is dit echter maar de halve waarheid. Een belangrijk argument om gebruik te maken van een managed service provider - of uw externe IT-afdeling - is dat u de expertise en beschikbaarheid veiligstelt. Onze medewerkers hebben deze expertise verworven via talrijke projecten en opleidingen. Wij verzekeren de beschikbaarheid van deze expertise in de vorm van ontslagen personeel. Ongetwijfeld kan een bedrijf deze uitdagingen ook zelf aangaan - de vraag is alleen tegen welke prijs.

Beheerde dienstverlener
Ervaren en gecertificeerde technici
Deskundig en objectief advies van een specialist
Uitvoering van ondersteuning en professionele
Internationale projectervaring
 -
Beheerde klant

Met onze monitoring en patchmanagement behoren deze problemen tot het verleden: een monitoringprogramma dat op alle pc's wordt geïnstalleerd, controleert automatisch de gezondheid van het systeem. Als een automatische gezondheidscontrole meldt de software automatisch instabiliteiten, onveiligheden of storingen.

 -
Beheerde server

De servers in uw bedrijf zijn het hart van uw IT, de basis voor uw digitale processen en de kluis voor uw waardevolle gegevens. Toch heeft niemand van uw team deze apparaten echt in de gaten: De servers verrichten ongemerkt hun dienst in de serverruimte en worden pas pijnlijk opgemerkt als ze uitvallen.

 -
Beheerde Mail Gateway

Bedrijven ontvangen regelmatig e-mails met bijlagen die niet te vertrouwen zijn. Er is maar één klik van een achteloze medewerker nodig en het is al gebeurd: u bent slachtoffer geworden van een cyberaanval. Een e-mailgateway kan bescherming bieden tegen dergelijke aanvallen.

 -
Beheerde firewall

Elk bedrijf heeft een firewall nodig. Het maakt niet uit of het gaat om een klein ambachtelijk bedrijf of een DAX 50-bedrijf. Het grote verschil tussen de twee uitersten is de complexiteit van de firewallregels.

 -
Beheerde back-up

Elk bedrijf heeft een back-up nodig! Het beveiligt de intellectuele eigendom van uw bedrijf en is altijd nodig als de opslagruimte defect is, een werknemer per ongeluk belangrijke bestanden heeft verwijderd of u het slachtoffer bent geworden van een ransomware-aanval.

 -
Beheerde kwetsbaarheidsscan

Vulnerability Management-As-A-Service met het Greenbone Managed Service Platform (GMSP) biedt u uitgebreid vulnerability management vanuit de cloud. Net als bij een klassieke hardware- of VM-gebaseerde analyse worden zowel openbare als interne IP-adressen van het bedrijfsnetwerk gecontroleerd.

 -
Beheerde FortiAnalyzer / FortiManager

Iedereen die meer dan één FortiGate firewall in gebruik heeft, wil op een gegeven moment een centraal punt voor beheer en analyse van verzamelde logbestanden.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen