Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Managed IT Services - Wij zijn uw IT-afdeling

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) staan voortdurend voor de uitdaging om hun bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te organiseren en zo hun concurrentievermogen te waarborgen. Dit omvat bijna altijd het gebruik van IT. Hoe groot uw bedrijf ook is, het kost veel moeite om voor elk IT-proces de juiste expert te vinden. En als die expert gevonden is, mag hij of zij niet ziek worden, bijscholing volgen - of laat staan - verlof nemen. Om competitief te blijven en toch innovatieve IT-processen te kunnen implementeren, is het raadzaam om specifieke IT-processen over te dragen aan een partner. Deze partner kan uw externe IT-afdeling zijn of uw managed services provider.

Integreer onze beschikbaarheid en expertise in uw bedrijfsprocessen

Veel bedrijven worden in eerste instantie afgeschrikt door de kosten. Een van de eerste reacties is vaak dat "deze dienst efficiënter en goedkoper kan worden geleverd met interne middelen". In de regel is dit echter maar de halve waarheid. Een belangrijk argument om een beroep te doen op een managed service provider - of uw externe IT-afdeling - is dat u zich verzekert van de expertise en beschikbaarheid. Onze medewerkers hebben deze expertise opgedaan via talrijke projecten en opleidingen. Wij verzekeren de beschikbaarheid van deze expertise in de vorm van ontslagen personeel. Ongetwijfeld kan een bedrijf deze uitdagingen ook zelf aangaan - de vraag is alleen tegen welke prijs.

Beheerde dienstverlener
Tijdsbesparing
Beveiliging
Geldbesparing
 -
Beheerde Client

Met onze monitoring en patchmanagement behoren deze problemen tot het verleden: een monitoringprogramma dat op alle pc's wordt geïnstalleerd, controleert automatisch de gezondheid van het systeem. Als een automatische gezondheidscontrole meldt de software automatisch instabiliteiten, onveiligheden of storingen.

 -
Beheerde Server
De servers in uw bedrijf zijn het hart van uw IT, de basis voor uw digitale processen en de kluis voor uw waardevolle gegevens. Toch heeft niemand van uw team deze apparaten echt in de gaten: De servers verrichten ongemerkt hun dienst in de serverruimte en worden pas pijnlijk opgemerkt als ze uitvallen.
 -
Beheerde Beveiligde E-mail Gateway

Bedrijven krijgen regelmatig e-mails toegestuurd met bijlagen die niet te vertrouwen zijn. Er is maar één klik van een achteloze medewerker nodig en het is al gebeurd: u bent slachtoffer geworden van een cyberaanval. Een e-mailgateway kan bescherming bieden tegen dergelijke aanvallen.

 -
Beheerde Firewall
Elk bedrijf heeft een firewall nodig. Het maakt niet uit of het gaat om een klein ambachtelijk bedrijf of een DAX 50-bedrijf. Het grote verschil tussen de twee uitersten is de complexiteit van de firewallregels.

 -
Beheerde Back-up

Elk bedrijf heeft een back-up nodig! Het beveiligt het intellectuele eigendom van uw bedrijf en is altijd nodig als de opslagruimte defect is, een werknemer per ongeluk belangrijke bestanden heeft gewist of u het slachtoffer bent geworden van een ransomware-aanval.

 -
Beheerde Kwetsbaarheidsscan
Vulnerability Management-As-A-Service met het Greenbone Managed Service Platform (GMSP) biedt u uitgebreid vulnerability management vanuit de cloud. Net als bij een klassieke hardware- of VM-gebaseerde analyse worden zowel openbare als interne IP-adressen van het bedrijfsnetwerk gecontroleerd.

 -
Beheerde FortiAnalyzer / FortiManager

Iedereen die meer dan één FortiGate firewall in gebruik heeft, wil op een gegeven moment een centraal punt voor beheer en analyse van verzamelde logbestanden.

 -
Beheerde Security Operations Center
Cybercriminaliteit is nu een van de grootste bedreigingen voor uw bedrijf en de samenleving. Het is een van de grootste zakelijke gebieden voor criminelen geworden.
 -
Beheerde Veiligheidsbewustzijn
Het regelmatige gebruik van werkstations, notebooks en smartphones is onmisbaar geworden in bedrijven. Maar met de steeds groter wordende informatiestroom op deze apparaten zullen minder getrainde werknemers altijd een gemakkelijk slachtoffer blijven voor cybercriminelen.
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Relevante certificeringen