ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT-systeemhuis Keulen: betrouwbaarheid en efficiëntie

EnBITCon GmbH werkt als IT-systeemhuis in Keulen en implementeert sinds 2014 IT-processen voor verschillende KMO's. Wij hebben bijzonder veel ervaring en een grote deskundigheid opgedaan bij de ondersteuning van industriële klanten. Als gespecialiseerde en professionele aanbieder met toegang tot een grote pool van specialisten, bieden wij u en uw bedrijf onze diensten aan als IT-systeemhuis in Keulen - zodat u niet langer moeizaam zelf naar IT-experts hoeft te zoeken, maar zich eindelijk op uw kernactiviteiten kunt concentreren en de hoogste normen van IT-veiligheid krijgt!

✅ Kwaliteit
✅ Hedendaagse knowhow
✅ Vertrouwen via vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

Wat spreekt voor ons IT-systeemhuis in Keulen: EnBITCon GmbH stelt zich voor

Sommige bedrijven zien af van het inhuren van een IT-systeemhuis en willen in plaats daarvan een interne oplossing implementeren. Met moeite gaan deze bedrijven op zoek naar een IT-expert, wat al moeilijk genoeg is door het tekort aan vakmensen op dit gebied. Omdat er soms niet één, maar meerdere experts nodig zijn, is de zoektocht des te moeilijker zonder een IT-systeemhuis in Keulen. Als de expert uiteindelijk is gevonden, mag hij of zij niet afwezig zijn wegens ziekte, opleiding of vakantie.

Met ons IT-systeemhuis in Keulen creëren wij bij EnBITCon GmbH een aantrekkelijke optie voor bedrijven die voor de implementatie van IT-processen vakkundig personeel nodig hebben. Door onze jarenlange ervaring en zakelijke relaties hebben wij als IT-systeemhuis in Keulen, Bonn en omgeving toegang tot een grote hoeveelheid gespecialiseerd personeel. Wij vinden voor u de juiste specialisten in de gewenste hoeveelheid en zorgen voor een centrale contactpersoon, zodat u te allen tijde informatie kunt inwinnen en nieuwe wensen kenbaar kunt maken. Op het gebied van dienstverlening is ons Keulse systeemhuis gespecialiseerd in:

  • IT-beveiliging
  • Draadloze LAN
  • OT/industriële veiligheid
  • IT-projectbeheer

Dankzij onze specialisatie kunnen wij u in deze specialistische segmenten de hoogste normen van professionaliteit, efficiëntie en cyberveiligheid bieden. Met ons IT-systeemhuis in Keulen als partner aan uw zijde kunt u de digitalisering in uw bedrijf veilig voortzetten. De initiële investeringskosten worden gecompenseerd door de kostenbesparingen op lange termijn, omdat het IT-systeemhuis in Keulen redundante en efficiënte systemen in uw bedrijf implementeert. Op de lange termijn worden u veel kosten bespaard die u zou moeten maken als gevolg van bijvoorbeeld een cyberaanval, doordat operationele storingen worden voorkomen.

Centrale contactpersoon en transparant werkproces in het Keulse systeemhuis

Als IT-systeemhuis in Keulen hechten wij veel waarde aan communicatie met klanten op ooghoogte. Daarom krijgt u van meet af aan een centrale contactpersoon van het IT-systeemhuis in Keulen toegewezen, die u nauwkeurig informeert over de status van onze IT-diensten. U kunt al uw vragen of verzoeken naar deze contactpersoon sturen. Dankzij deze eenvoudige communicatie worden al uw zorgen onmiddellijk behandeld.

Op die manier is ons IT-systeemhuis in Keulen in staat bijzonder gunstige kostenstructuren op het gebied van personeel op te zetten. Dankzij de vlakke hiërarchieën in ons Keulse systeemhuis wordt al het werk efficiënt en productief beheerd. Als IT-systeemhuis in Keulen bieden wij u dus kostenvoordelen ten opzichte van andere systeemhuizen en individuele personeelsmanagers, terwijl wij u tegelijkertijd hoogwaardige diensten leveren.

Systemhaus Köln: Specialisatie van EnBITCon GmbH in een oogopslag

U kunt meer te weten komen over onze specialisatie in geselecteerde gebieden op de pagina IT-dienstverleners in Keulen. Of u kunt navigeren via ons menu of de volgende subpagina's, die zijn onderverdeeld in onze afzonderlijke IT-diensten:

 -
Beheerde IT-diensten

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) staan voortdurend voor de uitdaging hun bedrijfsprocessen zo doeltreffend mogelijk te organiseren en zo hun concurrentievermogen veilig te stellen. Dit omvat bijna altijd het gebruik van IT. Hoe groot uw bedrijf ook is - voor elk IT-proces vindt u alleen met veel moeite de juiste expert.

 -
IT-beveiliging

Als u uw informatietechnologie onvoldoende beschermt, kan dit "gevoel" omslaan in bittere ernst. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel openbaar wordt gemaakt, is de minste van uw zorgen.

 -
Industrial-Security

Industrie 4.0 en de verschuiving naar "slimme fabrieken" biedt de Duitse industrie ongekende mogelijkheden, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt de modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
Beheer van de kwetsbaarheid

Kwetsbaarheidsbeheer voorkomt in de eerste plaats de exploitatie van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Zij zijn een van de meest gebruikte manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan zowel verouderd zijn als defecte of onvoldoende geconfigureerde hardware- of softwarecomponenten.

 -
IT-infrastructuur

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de IT-dienstverlener een innovatieve benadering heeft van IT-oplossingen. EnBITCon kiest precies deze aanpak. Niet alleen worden de huidige eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, maar ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds meer bepalende rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WLAN-oplossingen

Wie heeft dit niet meegemaakt? Een onvoorzichtige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend bij kruislings gelegde kabelverbindingen. Niet zelden wordt het leggen zelf een grote uitdaging, want de gevolgen zijn uitgebreide boringen en tal van dure netwerkcomponenten.

Systemhaus Köln: Het werkproces van EnBITCon GmbH in één oogopslag.

Net als een centrale contactpersoon is een transparante manier van werken een kernpunt van ons. Dankzij ons vierstappengesprek met klanten kunnen wij als IT-systeemhuis in Keulen u ons werk zo goed mogelijk laten begrijpen en kunt u op uw beurt uw doelstellingen zo goed mogelijk aan ons uitleggen. Dit alles draagt bij tot de ontwikkeling van op maat gemaakte en zeer individuele IT-oplossingen voor uw bedrijf door ons IT-adviesbureau in Keulen.

 -
Uw uitgangspositie begrijpen

In de eerste stap krijgen we een beeld van uw beginsituatie.

 -
Optimalisaties vaststellen

Dankzij de eerste stap en, indien nodig, metingen en tests van uw IT-infrastructuur, identificeren wij het optimalisatiepotentieel in uw bedrijf.

 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen

Vervolgens stellen wij een berekenbaar investeringsplan samen dat aansluit bij uw mogelijkheden en doelstellingen.

 -
Productief werken

Nu kan het productieve werk van de aan u geleverde IT-specialisten beginnen, die de gewenste IT-processen in uw bedrijf zullen implementeren en deze desgewenst voortdurend zullen bewaken.

Een voorbeeld van zo'n proces: U wilt een individuele WLAN-oplossing. Door gesprekken met u en onze WLAN-dekkingsmeting komen we erachter dat uw gebouw geen uitgebreide WLAN-dekking heeft. Toegangspunten in individuele kantoren zijn geen ideale oplossing; ons IT-systeemhuis in Keulen ontwerpt een alternatief WLAN-plan in overeenstemming met uw budget. Kwetsbaarheidsbeheer door ons IT-systeemhuis in Keulen zorgt ervoor dat de nieuwe componenten naadloos in de beveiligde netwerkstructuur worden geïntegreerd.


Nog vragen? EnBITCon GmbH geeft antwoord.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze experts van het IT-systeemhuis in Keulen. Wij zijn landelijk aanwezig in de steden Keulen, Bonn en omgeving, net als de IT-infrastructuur in uw bedrijf binnenkort. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Kaufmännischer Geschäftsführer

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Kaufmännischer Geschäftsführer
Marcel Zimmer - Technischer Geschäftsführer

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technischer Geschäftsführer
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen