Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

5 eenvoudige stappen naar de perfecte WLAN-infrastructuur

 -
Analyse van de eisen

Allereerst moet u in een gesprek duidelijk maken aan welke eisen uw beoogde WLAN-infrastructuur moet voldoen (zie hierboven bij "Vereisten"). Een dergelijk voorgesprek dient uiteraard te worden gevoerd met een van onze gecertificeerde WLAN-experts. Er moet ook rekening worden gehouden met de behoefte aan digitale WLAN-planning en -dekking.

 -
Wij analyseren uw structurele infrastructuur

Aan de hand van uw bestaande bouwtekeningen - ook CAD-tekeningen of soortgelijke grafieken - analyseren wij de structurele omstandigheden en identificeren wij de bijbehorende potentiële storingsbronnen en probleemzones. Ook mogelijke montagecriteria zijn van belang, aangezien er toegangspunten zijn voor muren en plafonds die een andere verdeling van de signaalsterkte bevatten.

 -
Selectie van fabrikant en product

Nu kunnen, rekening houdend met de punten één en twee, de geschikte producten worden geselecteerd.

 -
De noodzaak van WLAN-planning vooraf nagaan

Om u het exacte aantal benodigde toegangspunten te kunnen tonen, is een professionele WLAN-planning aan te bevelen. Natuurlijk kan het aantal componenten worden geschat op basis van ervaring, maar een gedetailleerde voorbereiding draagt bij tot een maximale efficiëntie van de middelen.

 -
Levering en configuratie van de componenten

Zodra het aantal componenten is vastgesteld, vindt een betrouwbare levering plaats. Onze WiFi-engineers nemen ook graag de  configuratie voor hun rekening, zodat u uw uitgebreide WLAN-infrastructuur probleemloos kunt opzetten.