ClickCease
Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

In 4 stappen naar een digitale school

 -
Samen uw doel begrijpen
Allereerst moet in een gesprek duidelijk worden aan welke voorwaarden uw aanvraag moet voldoen. Uiteraard heeft u zo'n voorgesprek met onze gecertificeerde experts.
 -
Wij analyseren uw structurele en technische infrastructuur
Aan de hand van uw bestaande bouwtekeningen, ook CAD-plannen, of soortgelijke grafieken, analyseren wij de structurele omstandigheden en identificeren wij eventuele storingsbronnen. Een dergelijk plan dient ook als basis voor latere documentatie. Verder is het belangrijk te weten welke apparaten in gebruik zijn.
 -
Een overeenkomst vinden
Na overweging van de punten 1 en 2 kunnen we nu samen met u bekijken welke oplossing het beste bij u past en welke maatregelen daarvoor genomen moeten worden.
 -
Versie
Nu kunt u beginnen met de planning of de belichting. Voor WLAN-planning beginnen we met het modelleren van uw omgeving en het simuleren van de signaalimpact van de toegangspunten die we voorstellen. Als het om belichting gaat, beginnen we met belichting ter plaatse. In een referentiemeting controleren wij met onze apparatuur of de verwachte signaalsterkte van de toegangspunten daadwerkelijk overeenkomt met de planning of dat er gebieden zijn die niet door de geplande toegangspunten kunnen worden bereikt. Op het gebied van IT-beveiliging bieden wij configuratie en ondersteuning.